Friendly Friends

December 25, 2013

Kereta Kuda untuk Majlis Perkahwinan Anda?

assalamualaikum

teringin sangat-sangat nak naik kereta kuda. verangan super hebat nak jadi Cinderella of the Day. naik carriage yang dibawa oleh kuda gagah warna putih, dan 'Cinderella' ini memakai kasut putih ber-lace dan ber-ribbon turun dari carriage dengan kain meleret-leret sambil pegang bunga tangan.

sobs. 

harapan super hebat yang memerlukan bajet yang super tinggi.

bagi yang tinggal di negeri Perlis, saya cadangkan korang contact number phone ni; 019-5239988 untuk menyewa kereta kuda. tapi maaf la ek, saya copy number ni dari group Republic of Anak Perlis kat Facebook tu je, jadi saya tak perasan nama pemilik number ni. boleh contact beliau untuk further details. kalau tak salah saya, kereta kuda ni datangnya dari Sungai Batu Pahat. dekat sangat dengan rumah saya. lebih kurang 4 kilometer aje pun.

ni gambar yang dikirim oleh pemilik/pengusaha kereta kuda tu




maaf ye pemilik gambar. tumpang tempek gambar ni. hehe

bagu yang berminat, menurut beliau tu, harga sewaan adalah sebanyak RM800.00. hehe. disebabkan terkejut sangat, saya tak tanya la pulak RM800 tu untuk sepanjang hari ke, ikut jam ke, macam mana. kalau setakat RM80.00 tu insyaallah mampu lagi. banyak lagi nak guna duit untuk benda yang lebih penting.

tapi, memang best kan kalau dapat naik kereta kuda...

sobsobsobs

4 comments:

mieprosa said...

best nya, murah pulak tu~~

Rizziela said...

hihi..mesti best kan keliling kampung naik kereta kuda

kereta kuda said...

Salam. Kami menawarkan perkhidmatan kereta kuda dia sekitar Kuala lumpur dan Selangor Rm750 untuk 3 jam. Sila lawati www.din.weebly.com atau call 0192499965

Passada Ben said...

Syarikat saya ada menawarkan perhikmatan kereta kuda untuk apa apa majlis,hubungi kami atau email 010-5151921 email passada_equine@yahoo.com