Friendly Friends

December 3, 2013

Giveaway by Mila Kamil

assalamualaikum brides to be out there!

jom kali ni kita join GA yang dianjurkan oleh Puan Mila kita, yang dia punya artwork semuanya superb! dari handbouquet, hantaran sampailah ke pelamin, semuanya tahap nafisa (baca: karya agung). hehe. bukan pujian kosong tapi kalau tak percaya, moh kita tengok artwork Puan Mila.

1. Handbouquet

Macam mana yang kita tau, handbouquet ni sangat penting untuk dipegang sepanjang majlis berlangsung. orang cakap untuk hilangkan nervous kita. betul juga tu. dan handbouquet ni penting sebagai mobile props untuk sesi fotografi dan sebagainya. kira macam selain dari bridemaid, handbouquet ni antara watak penting la dalam sesuatu majlis perkahwinan. bila dah jadi watak penting tu, mestilah kena berhias cantik-cantik juga kan? ni, saya bawakan seleksi pilihan dari  Azmah Ahmad Wedding Deco & Events yang merupakan karya Puan Mila juga :)


saya suka baby breath! gabung dengan roses memang combination yang terbaik. cantik kan?
 

dan ni pulak color combination yang comel untuk gegirl. kuning dengan pink. kalau tak salah saya, ni semua freshflowers; ada roses, carnations dan rosebuds. super cantik juga! semuanya 5 stars :)

2. Hantaran

Trend hantaran sekarang ni banyak guna fresh flowers. tapi harganya memang agak mahal berbanding artificial flowers. lagipun kalau pasangan tu negeri lain-lain, kena pulak menyeberangi beberapa negeri baru nak sampai negeri dia, jenuh juga la nak jaga. tapi cantik tu memang cantik, tak dapat dinafikan, kan? yang gubah sendiri ambil masa, jadi, Azmah Ahmad Wedding Deco & Events sekali lagi boleh membantu menceria dan menaikkan seri majlis kita nanti :)


tak tau nak kata apa dah sebab memang cantik!
 

err.. sebenarnya bukan setakat baby breath, hydreanga.. carnation...roses...lily...semua saya suka! bertambah suka bila tengok bunga-bunga ni digubah menjadi hiasan hantaran yang cantik. dan...paling teruja adalah.....jeng jeng jenggg pelamin!



3. Pelamin

sila tengok sini, sini, dan sini..

Puas dah tengok? 
tapi ni paling saya suka!


untuk yang suka concept minimalist, ini saya rasa pelamin terbaik untuk anda. nampak neat, clean, serene je. minimalist ni bagus juga tau sebab dia beri peluang untuk pengantin sendiri tonjolkan diri dan pakaian. thumbs up!

suci je kan? nak pakai baju warna apa pun boleh sebab warna pelamin ni dah 'suci'. memang cantik sangat dan speechless lagi dibuatnya
 

save the best for the last! 
sempurna.
beige + cream + champagne = perfection!

nak cakap apa lagi?
jomla join GA yang dianjurkan oleh Puan Mila ni ramai-ramai sebelum tarikh tutup dia sampai (22 Disember 2013)
Pemenang pula akan diumumkan pada 1 Januari 2014, maknanya ni untuk brides 2014 tau

Hadiah?
1st prize : RM300 voucher for HANTARAN deco 2nd prize : RM150 voucher HAND BOUQUET (fresh flowers/artificial) 3rd prize : RM80 voucher HAND BOUQUET (fresh flowers/artificial)
 
Jom join di sini 
 

9 comments:

EZAN IDMA said...

goodluck!

orench ladee said...

gudluck Qira ('',)
sy nk join jgk la nnt..hehe

Qira said...

@ezan idma
terima kasih :)))

Qira said...

@irench ladee:
jom join reramai. hehe

i am S!L4H.. said...

cantiknye pelamin tuhh...

oh.. so tuan blog ni wanna-be-bride-2014?? hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck..

semua comel2.

Nursaila Norman said...

good luck qirah :) Mila memang kreatif..berbakat habis..suka tgk hb dia pic no 1 tu..huhuhu!

thx ye follow saila :))

Miss Hidy said...

All the best for wedding preparation:)

Berminat dengan telekung Cantik dari Bella Ammara,
Boleh dijadikan hantaran perkahwinan,
Jemput ke link :
http://nhidylife.blogspot.com/2013/12/bella-ammara-year-end-sales.html

Ayue Idris said...

congrats sbb menang 1st place!!!