Friendly Friends

October 10, 2013

Set Dress untuk Tema Masquerade

assalamualaikum

memikirkan yang saya dah tak mungkin nak pakai lagi mende macam ni, saya nak let go je set dress yang korang boleh pakai untuk ke dinner tema Masquerade okay :)


RM90 for dress, tudung and mask
pm me for more details!

0195219267
 

12 comments:

Sya Mimie said...

cantiknya dress tu...

Isabel Diaz said...

Masih cantik lagi. Hihi.

iyliaschiffer said...

eyhh hye kawan Paah! hihi!

Qira said...

@sya mimie:
DIY je :)

Qira said...

@isabel:
sebab baru pakai sekali. haha

Qira said...

@ilyia:
haiiiii! :D

Anonymous said...

hai,kalau nak beli mask tu je boleh x? :)

Qira said...

@anonymous:
boleh aje.. sms saya :)

Anonymous said...

dekat mana beli mask tu ek? saya pun tema masquerade jugak :)

Anonymous said...

dekat mana nak dpat mask macam tu ye? saya pun ada tema masquerade jugak ni

dhia jamilah said...

mcm berminat.. ada lg x?

dhia jamilah said...

mcm berminat.. ada lg x?