Friendly Friends

October 29, 2013

Bekas Hantaran untuk Wedding

assalamualaikum

hi brides to be out there! dah jumpa bekas hantaran ke belum? kalau belum, dan malas nak DIY macam saya, saya nak tolong korang beli bekas hantaran. haha. selalu kan mahal kan.. ni nak bagi murah je sebab sama-sama tengah sempit sekarang kan?

setakat saya tengok, range harga bekas hantaran ni dalam RM9.00 ke atas. tapi yang saya nak jual ni satu RM7.00 sahaja, ada design ni sahaja, warna hitam atau putih sahaja, dan bergantung pada stok masih ada atau tak. ni rupa dia:


pandangan atas
 

pandangan sisi
 

dia ada kaki. ada sesetengah tu tak ada kaki.
 

berminat? kalau berminat, boleh email ke shaqirah_blue90@yahoo.com dan bagitau preference anda! :)

3 comments:

Humairah Jimat said...

cantek=)

Rizziela said...

cantikkan..

mmg jarang orang guna lagi ni

Dhia Dirham said...

cantik dan simple