Friendly Friends

September 23, 2013

Random

assalamualaikum

hari ni bukan Wednesday dan saya pun tak pernah buat Wordless Wednesday. tapi nak share few photos dan kalau saya rajin, details akan saya ceritakan lepas Selasa (Saya viva hari Selasa ni.)


sobsobsob. kena pakai spek balik lepas 2 tahun normal. dulu memang saya pakai spek pun tapi pakai buang. dalam setahun buat dua kali sebab bila pakai buang ni, tertidur atas spek la, tertindan buku Solomon atas spek la, roommate pijak la (haaa Rapeah ce ingat balik), macam-macam la. tapi check balik, rabun tu biasa je dalam 125 je belah kanan. belah kiri dalam 50 je. tapi silau belah kanan dah nearly 270. patutla mata saya cepat berair bila kena direct light. spek ni tuniang pilih. mulanya nak yang style old school tapi dia kata macam poyo. hek eleh. macam la dia tak poyo. tak koserrr nak layan. tapi beli yang taste dia jugak sebab pasni nak hadap muka dia ja. kalau beli old school jugak, mau makan hati asyik kena perli. 

oppsss abaikan jerawat di dahi. kuat memikir lately. mikir nak goreng time viva, mikir nak tambah duit, mikir tempat makan, mikir macam-macam!
 

tengok kornea saya. tak ada red eye tapi grey eye. gara-gara masalah mata yang agak kronik juga la bagi saya. tapi kisah mata saya ni, biarlah classmate saya yang tahu. 
 

ni gambar abah dengan Harraz. rasanya memang betulla yang parents ni biasa-biasa je tapi grandparents dengan aunties ni yang akan pamper lebih. haha. tapi tak spoil ok. Harraz tetap kena eheeemmmm Harraz! kalau dia terlebih laku. haha
 
  
alamak, mak lang dah rindu Raraz la. 


ni Harraz (Raraz) dengan Pak Ndak dia. tengok tu, sape tak geram kan? umur baru setahun jagung dah pandai nak goda orang senyum manis-manis
 

Raraz balik dari Terengganu untuk celebrate birthday in advance la. 


anyonyonyo tomei baby mak lang
 

tapi bertambah stress bila abang saya cakap, "Qira, lama tak update qirakira.blogspot tu kan?"

Eh baca ajelah nak bagitau orang buat apa. eeeiii

2 comments:

Vee Lea said...

Huwaaa Harraz is sgt cute!!! Sweet je senyuman tu :D Vee book ehhh ;D Haha..

M-lina said...

spec old skol looks better on u i guess.