Friendly Friends

September 1, 2013

My Preloved Baju Kurung and Jubah Cotton and Kasut

assalamualaikum

hi peeps! nak clearkan few baju kurungs from my closet. budak sem 8 katakan. lagipun kebanyakkan baju kurung ni saya jarang pakai, atau dah tak muat pakai. hihi. almaklumlah makin 'kurus' kan. 

please take note yang baju saya fit saiz S dan M kecuali dinyatakan.


kurung moden belah tepi, kain belakang kain kipas
tangan kerut-kerut bergetah 
tagged size M, tapi fit untuk saiz S jugak
kena pakai inner
RM30 termasuk postage

jubah cotton yang hanya dipakai 3 kali sepanjang belian
warna sebenar: ungu gelap
saiz L, suits for M jugak
baju ni labuh untuk saya yang berketinggian 149cm, tapi jangan risau untuk orang yang lebih tinggi sebab boleh buka semula yang saya lipat dan jahit ke bahagian dalam jubah
beli dengan harga RM75, nak jual dengan harga RM50 termasuk postage
ada lagi sehelai, design sama,warna turquoise saiz M
any one for RM50 including postage
SOLD


baju batik, khas untuk pinky
kain jenis lembut 
like new!
custom made, suit S atau M
harga RM30 termasuk postage
SOLD

one of my fav baju kurung
ada labuci, baju kena pakai inner
custom made, suit M size
RM30 termasuk pos

antara baju kurung yang hanya dipakai sekali dua sebab bila dah 'kurus', baju warna putih macam kurang sesuai
kain jenis sejuk
suit size M
condition 10/10
harga: RM30 termasuk postage
SOLD!

baju kurung moden belah tepi, kain kipas kat belakang
kancing kain tertetas, tapi masih tergantung kat kain. hehe
suit saiz S atau M
cantik sangat baju ni, macam baru
 harga RM30 termasuk pos


kasut warna coklat gelap
akan dicuci sebelum dipos
longgar di kaki saya
pakai 2,3 kali je
saya pakai saiz 4 atau 5, tapi kasut ni agak longgar di kaki saya
better untuk orang saiz 5 atau 6
harga RM10 termasuk pos

boleh pm untuk details tambahan
019-5219267
banyakkk lagi baju kurung akan menyusul