Friendly Friends

May 8, 2013

Untuk Tunang Saya

assalamualaikum


pathetic sangat birthday celebration untuk my small-eyed fiance ni. haha. dia memang kureng dengan kek. jadi aku gantikan kek dia dengan burger daging sebiji. nak beli burger bakar kang tak habis pulak. banyak benda lagi nak makan. maafkan saya yang tak pandai buat suprise. tapi harapnya hati awak tersentuh. hihi

kita kasi close up sikit!


bajet comel habis la dengan ambik lidi ikat dengan stick note tulis Happy Birthday Tunang Saya tu? haha. tapi aku memang pakar sikitla dalam buat orang syahdu syahdu ni. walaupun burger ni sememeh, ikhlas dari tunang awak yang sentiasa mendoakan yang terbaik untuk awak!

 

bertambah kesian kat tunang saya tu sebab tahun ni dapat tshirt warna pink. tula, dah dapat tunang suka warna pink. semua benda dia nak pink. tapi terimalah hadiah yang tidak seberapa ini. diharap dapat memakainya dengan rela hati. tak hilang macho awak tu setakat pakai baju pink! wekkk

my dear small-eyed fiance,



semoga kerja awak diberkati, semoga usia awak dimanfaatkan dengan perkara-perkara yang berfaedah, jaga diri, jaga hati, jaga mata, hehe, jaga kereta baik-baik

You changed my life without even trying, & i don't think i could ever tell you how much you mean to me. I can't Imagine what things would be like if i hadn't met you.

 

6 comments:

el said...

omey angat adiah nye..sib bek lah beger tu x pink kan..hehehe

Isabel Diaz said...

Sweetlah akak.. Hihi..

bz the witch said...

ok la tu, janji buger tu sedappp kan...:)

Qira said...

@el:
kalau burger pink, saya tak sanggup bg. baik sy simpan. hehe

Qira said...

@isabel:
bajet ciput hujung sem..mcmnila.. haha

Qira said...

@bz the witch:
sedapp smpai takmau share :(