Friendly Friends

March 3, 2013

Wedding Preparation: Desired Wedding Shoes

assalamualaikum

terlebih kerja, dok google gambar kasut pengantin. awesome sangat! tak sabar nak memulakan pencarian kasut. lepastu, aku terjumpa page ni. dia punya design memang superb, se-superb harganya. eh, kalau mampu boleh je. tapi aku nak bajet,bak kata mak, nak sarung kat kaki tu sekejap je. lagipun kalau heels dah sampai 5 inci, nak pakai lagi ke lepas ni? aku dahla saiz 4, 5. mana ada adik beradik aku muat nak pinjam. memang hak peribadi persendirian la.

 tapi aku suka betul dengan design dia. antara yang menjadi kesukaan aku ialah kasut-kasut ni:








all pictures are credited to ChristyNg.com

yang warna putih tu paling aku suka! ada ribbons and laces. kena mula shoes hunting ni.