Friendly Friends

March 12, 2013

Order Sabun Beras Segera!

assalamualaikum

Alhamdulillah makin ramai yang order sabun beras dengan aku. sabun glutakojic pun tak kurang ramainya. tapi yang pelik, ramai kalau beli sabun beras, beli sekurang-kurangnya 5 ketul. syok guna kan? lepastu boleh jual dekat kawan yang lain pulak. 

bagi yang masih berminat nak dapatkan stok sabun beras, krim sabun beras (untuk penggunaan yang lebih berkesan), mistine BB Wonder Cream dan sabun glutakojic 3 layer, boleh sms saya di 0195219267 untuk tempahan segera sebab Sabtu ni nak dapatkan stok lagi. kalau tempah sebelum Sabtu, insyaALLAH hari Ahad saya akan poskan. 

RAMAI YANG DAH GUNAKAN
BERBALOI DENGAN HARGA YANG SANGAT MURAH BERBANDING JENAMA LAIN DI PASARAN
TIADA KESAN SAMPINGAN

tak nak cuba ke? hehe

2 comments:

nurfarhan said...

Kak qirah. Lepas guna sabun beras tu, tak payah pakai toner ke? Selalunya org pakai toner kan lepas cuci muka.

Qira said...

ye paan. hehe. mmg kena pakai toner tp saya xpenah pakai pn sbb malas.tp insyaALLAH stkt sabun dan krim saja mencukupi