Friendly Friends

November 3, 2012

Spot the Differences

assalamualaikum

ewah  ewah aku ni. tak padan dengan ada paper last Isnin ni. dah lama tak update blog, sekali update, berjujuk pulak kan? okay kali ni nak tanya readers sekalian, dapatkah kalian mengenal pasti perbezaan yang wujud pada gambar-gambar di bawah selain latar belakang dan kedudukan subjek dalam gambar? apa perbezaan yang ada?

Gambar 1:


Gambar 2: 


Tak cukup nampak? nah gambar ketiga!


nampak tak bezanya? kalau tak nampak, bagusla. tu aku nak dengar sangat tu

3 comments:

Nur Yana said...

makin bam2. kan? =P

Qira said...

hang memang bijaksana. selain tu?

Farah Izyana said...

Nampak sgt2.hahaha.to syuuuuuu