Friendly Friends

May 11, 2012

Terapi Minda di Tasik Darulaman

assalamualaikum

aku bukan orang Kedah. tapi kalau nak dikira jumlah tahun selama aku di Kedah, tahun ni adalah tahun ke 9. bermakna dah 9 tahun jugak aku dah tak menyanyi lagu negeri aku. tapi walaupun dah lama kat Kedah, ni la kali pertama aku main bot kayuh kat Tasik Darulaman.


just love the scenery back there!
 

bersama Rapeah Ijati
 

Peah kayuh dengan penuh semangat
 

ni kira terapi nak release stress jugakla. bayaran dikira per head. dewasa sorang RM4. mulanya aku berkira-kira la jugak duit dalam tangan, biasa la hujung sem kan. tapi tak salah dan berbaloi rasanya sebab rasa happy dan tenang sangat dalam air! me love water!


Subhanallah... sangat cantik. tak dapat tengok sunset kat pantai, kat sini pun tak pa. dah cukup indah
 

apa ke hal aku posing macam ni pun tak tau. konon pencinta alam la
 

Rapeah again. tak terkira bilangan jerawat sekarang. takpa. mode exam
 

akhir kata, doakan aku exam ni! serius cuak deh. Fizik ok lagi, Kimia tu haa... aku risau sangat...

2 comments:

uyaitusaya said...

dh mcm tasik belakang umah opah ko je...hehehe. rindu!

fnatasha.hafizi said...

ohoi.. bestnyer p tasik..banyak ngat jrawat Peah..
(just know nme angah tuka jd Peah)haha..