Friendly Friends

May 18, 2012

Sorry

assalamualaikum


aku tak tau apa yang tak kena. mood berblogging makin tersangatla kurang. tak ada feel. kalau kat facebook pun aku dok cari gaduh, asal tengok orang taip salah grammar je, aku betulkan. jangan kecil hati. its a process of learning. sorry if you find it offensive. aku memang kejam sekarang. sekali lagi mintak maaf. aku bukan nak memalukan korang ke apa ke. aku cuma tak boleh tengok careless mistake. well, we do make mistake tapi sometimes, ahhh entahlah!

forgive me for being perfectionist.

i'm not perfect actually.

eeii serabutnya! apa jadi dengan aku ni???

3 comments:

farrah hayati said...

kalau kau tengok cara penulisan aku di blog confirm kalau ia di dalam kertas mesti dah penuh dengan dakwat merah kau perbetulkan ;)

Anonymous said...

"The world ain't perfect, but we can work on to make it better"
- syafiq iffat

Qaseh Ana said...

Kebenaran tue memang pahit..
"takut la ana nk tulih dlm bhsa omputih..haha..eh,ana heran..npa post2 entry bru qirah xnaik kt ana pnya blog..ana seyes ingt qirah xupdte..pdhal ana follow blog qirah..heran...