Friendly Friends

April 2, 2012

Nak Gadget Free? Join Sekarang

assalamualaikum

lately banyak benar syarikat atau kumpulan yang wujud dan menawarkan hadiah-hadiah lumayan untuk direbut melalui cabutan bertuah yang ditawarkan. perghh intro. ayat skema habis. hang ado? ahaha

bukak je wall facebook aku, penuh dengan 'klik and share'. tak rugi pun join, walaupun yang join tu kadang-kadang beribu raban. tak keluarkan modal pun. konsep dia sama la dengan GA dan contest yang dianjurkan di blog. seronok!

kali ni, ada satu lagi 'benda' yang menarik perhatian aku. kita daftar, otomatik tersenarai dalam cabutan bertuah. daftar jelah kan. free. untung nasib baik kita tak tau. untung-untung dapat henpon canggih, boleh aku ganti henpon calar aku ni. sedih. memang berkira-kira nak tukar tapi ada benda lain yang lagi penting kot. dok harap henpon canggih, last-last makan megi tiap-tiap hari.

nak join jugak? klik sini

No comments: