Friendly Friends

April 25, 2012

Konpius

assalamualaikum

sekarang sibuk dengan kejohanan olahraga. konon sibuk sangat la. tapi memang sibuk sampaikan aku tak pernah lunch langsung dah. melainkan ada majlis atau ada orang belanja. sebab sendiri punya treat, tarak. badan letih mau tidur. makan-makan tolak tepi. pastu bila malam, mula la melahap semacam. tengok benda tu teringin, tengok benda ni teringin. macam baru berlalu seminit lepas,  aku baru je makan bihun sup yang aku beli semalam. sayang nak buang wei! sebelum ni aku makan sotong bakar, sate, zinger burger kfc, yong taufu, segala macam lagi makanan yang aku makan lewat. perut cepat kenyang sekarang. lagipun penatla! aku pun dah biul semacam je ni. basi tak basi tolak tepi. haha

kepada yang anjur GA atau contest, termasuklah Ana dan Amirah Samat, aku tak sempat lagi nak join. maaf sangat-sangat.  dan kali ni aku keringkan hati tak join debate. kat terengganu. penginapan ditanggung sepenuhnya. resort kat tepi pantai dan makan 3 kali sehari di resort adalah satu peluang yang tak sewajarnya dilepaskan. tapi bergelar pelajar sem5 Sains IPG, tu bukan pilihan yang tepat. sem5 adalah sem yang paling tough. untuk budak Sains pulak, sepanjang 4 tahun degree, inilah killest semester! Kimia dia tu sampai ada satu tahap aku rasa macam otak aku ringan sangat. tak mampu nak dengar lecture dah. segala thermo nuclear tu semuanya sem ni. toksah cerita. nak muntah. tapi kena ambil pengajaran sebab senior ramai fail sem ni sebab Kimia.

eeii  mengantuknya, 

esok ada kejohanan. aku jadi emcee. kemarin pun jadi emcee untuk bengkel pekeliling ikhtisas. suara aku dah mula serak. habisla. rosakla majlis.

bosan sebenarnya. malas nak bersiap pegi padang. macam awal je lagi tapi tak jugak.

hmm.

bye

2 comments:

Kakzakie said...

Take the challange Qirah. Terlanjur dah belajar teruskan berjuang sampai kejayaan dapat digapai...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D