Friendly Friends

April 30, 2012

Emcee. Master of Ceremony

assalamualaikum

alamak busy jugak ye aku ni. haha. busy bergambar. hari Khamis lepas ada Kejohanan Olahraga di IPG aku dan batch aku jadi penganjurnya. dan aku masih lagi menyumbang suara, jadi emcee. tapi tau tak apa yang paling best jadi emcee kali ni? kami wujudkan ruangan dedikasi ucapan dan lagu masa tak ada acara berlangsung. at last, tercapai jugak impian aku nak jadi deejay!

here goes the photos. 


kawan-kawan 1 batch
 

and again
 

and again..
 

kali ni teruk jugakla jadi emcee sebab suara serak. sehari sebelum tu jadi emcee untuk bengkel apa tah. kan best kalau emcee ni pekerjaan sampingan aku. haha
 

untuk sesiapa yang perlukan teks pengacaraan, aku ada teks Hari Anugerah Cemerlang (teks beristiadat sebab Sultan Abdul Halim mencemar duli), aku ada teks persaraan, teks ceramah, teks hari sukan, teks perhimpunan dan beberapa teks lagi. namakan dan aku akan bagitau kalau aku ada. mana la tau kot-kot hampa nak guna kan! :)

No comments: