Friendly Friends

April 2, 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

assalamualaikum

 klik banner untuk join


ANTARA HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!!!


english cotton (salah satu 4meter) by
Pesona Puteri Collections

satu handbag dan satu wallet by
Miemiey Collections Owner dan
My Luvly Kids&Baby Collections
 

snow cap (unisex) by
 Bunddle Addict

purse coin, keychain dan headband by
 Qaseh Zueieda (ZQ Craft)


keychain, fm, brooch by
Syafa Shamioon (Sya Craft)


free header design by

and special gift dari Arwendanish blogspot


sebuah jam tangan unisex casio silver color dan


FM dan tempat letak pen from Hatyai

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook. 
  2. Korang kene jadi follower: -
         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

1 comment:

el said...

thx join..gud luck