Friendly Friends

April 2, 2012

Ajamoppical's 1st Giveaway: The Last Song

assalamualaikum

 

 (klik banner untuk ke blog penaja)

yes. this is the gift that i want!
sebelum ni, kalau beli english novels pun, jarang sangat beli tulisan orang lain selain Cecelia Ahern. kali ni teringin la jugak nak baca novel orang lain. nak beli, sayang duit sebab novel inggeris ni paling murah pun rm32.00 ke atas. alang-alang orang offer nak bagi,try nasib la kan? :)


macam best je kan novel ni! agak-agak, boleh lawan p/s i love by Cecelia Ahern tak?

tag:
Nur Yana
Subaili
Pikah (CD)

3 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

ahaha buku ini ditulis oleh seorang gentlemen tau! memang lain dari tulisan Cecelia Ahern, so kena baca gak!! :D Nicholas Sparks ni popular tau :B

crazyhorsea said...

kenapa tag aku? aku x penah baca novel cecilia

Nur-Azam Shahdan said...

winner dah di announce, sila ke latest entri dari saya untuk mengetahuinya!! :D

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-first-giveaway-winner.html