Friendly Friends

March 8, 2012

Cuti Mid Sem

assalamualaikum

aku nak balik cuti mid sem ni. cuti ni aku busy tau. nak setel lesen, nak belajar buat choc moist cake, nak buat berjuta-juta lemon esaimen, nak jahit bantal untuk Amir, nak buat tu, nak buat ni! aku akan jarang sangat online, so kalau ada apa-apa pemberitahuan, memang lambat sangat lah aku menahunya.

balik dari cuti, terus aku masuk sekolah mengajar. praktikum pertama. ye. cuak. toksah tanya. sebulan kat sekolah. ngaja Sains la. doakan aku. aku cuak.

oh ya. terasa macam nak buat suprise party kat Amir. tapi tak tahu macam mana. sejak masuk tentera, dia tak jiwang-jiwang dah. aku rasa dia makin matang agaknya. perlu ke aku celebrate birthday dia cara militari? aku suruh dia kawad 2 jam, baru aku jamu makan. bijak tak?


boleh baca? Nur Shaqirah binti Mat Isa dan Mohamad Amir Mohamad Saedy. oh, how i wish this khat writer were here :(
 

1 comment:

Qaseh Ana said...

Maaf nyemak..ana xtau nk post kt mn..ana tag Qirah...
http://imperfectcaliph.blogspot.com/2012/03/megagiveaway-by-penmerahcom.html

=)