Friendly Friends

October 20, 2011

Segalanya untuk Bakal Pengantin

assalamualaikum

teringin tak nak buat ole-ole untuk tetamu menggunakan hasil tangan sendiri? teringin tak nak cipta kelainan daripada majlis-majlis orang lain? aku cadangkan brides-to-be semua kunjungi laman web Martha Steward ni. banyak idea-idea kreatif yang diberikan kat sana. 

untuk mereka yang dah set tarikh perkahwinan, laman web ni jugak menyediakan khidmat nasihat secara percuma kepada bakal pengantin. masukkan tarikh perkahwinan dan bajet, mereka akan tolong kita buat to-do-list. hee. menarik kan?


tapi agak-agak la sama. jangan request pasal baju kebaya atau tips tak nervous masa bersanding pulak. haha. adat budaya agama kan tak sama. tapi kalau nak idea-idea DIY. memang sangat banyak di situ!
selamat meneroka!

No comments: