Friendly Friends

October 12, 2011

Panorama IPTAA

assalamualaikum

malas sebentar nak cakap pasal bahas. well. macam dalam sidang parlimen biasa, bahas pun ada politiknya. ada yang emosi, ada yang masih berjaya maintain cool walau dihentam pihak lawan. normal.

nama pun debat ye dak?

kita tinggalkan arena perbahasan sebab aku nak tunjuk betapa gembiranya aku sebab berjaya ambil ambar dengan team kt jambatan kuch-kuch hota haii! dan jom kita tengok betapa indahnya panorama Ampuan Afzan ni ye













banyak cerita sebenanrnya di sebalik gambar-gambar ni. banyak peristiwa yang berlaku sepanjang bersama pasukan pelbagai lapisan usia ni. haha. perasan comel dan muda adalah perkara biasa dan aku sebagai kakak, layan jelah. haha

No comments: