Friendly Friends

September 30, 2011

Tak Ada Niat

assalamualaikum

kembali dalam mood serabut. entahlah. mungkin kena elakkan berseorangan sebab possibility untuk menangis adalah tinggi.
masak, tapi makan tak sampai sesenduk. pastu humbam dalam tong. membazir, tapi siapa nak habiskan sisa aku? maaf. takde selera.

malam-malam tidur bertemankan album di sebelah bantal.

dah tak boleh tengok movie jugak sebab bila tengok hero usha awek dia sambil senyum, aku akan mula rasa nak nangis.

buka blog, tapi tak rasa nak update.

mashaALLAH. tersasar jauh nampaknya. terpaksa akur bahawa si dia tak boleh menggunakan telefon.

sabar.