Friendly Friends

September 12, 2011

Koleksi Tudung Bawal

assalamualaikum


3 warna biru, 2 warna kuning, 2 oren, 3 hijau, 1 merah, 2 hitam, 2 kelabu, 3 pink, 1 ungu, 1 krim, 1 putih. aku rasa dah cukup. haha.warna koko tengah basuh, tak sempat nak masuk gambar. 

orang lain buat koleksi selendang, aku ada koleksi tudung bawal :)





btw, aku akan bertolak ke KL Jumaat ni. Sabtu aku akan bertanding untuk public speaking. doakan aku tak lupa teks! aku slow sikit bab menghafal ni. haha


3 comments:

syieda_joy said...

goodluck dear..^_^ do da best..!!

Anonymous said...

eh ari tu tdung hijau hg y hg pkai ada bunga2 tu beli kt mna.nak jugak -nur hanis

Anonymous said...

gud luck qirah. :-)!!!!