Friendly Friends

September 23, 2011

assalamualaikum

bang, malam ni ayg nangis lagi lepas abg pegi. ada org cakap, abg bukan pegi oversea pun yg ayg nak sedih2... ayg tambah sedih bila dia tulis gitu. agaknya dia tak pernah rasa, atau bagi dia, tu masih gurauan macam selalu dia buat kot.

tension la bang. lab report ada 3 kena hantar ahad ni. tambah pulak dengan 1 rancangan pengajaran dan bahan bantu mengajar yang bukan 1, tapi dua! memangla kalau abg ada pun kita takkan mesej masa ayg tengah buat kerja tapi feel tu lain sekarang. sangat lain..

abg tau tak, dari kemarin ayg tak makan nasi. bukannya diet tapi terlupa. ada ke orang terlupa makan? pelik kan. tapi memang dah dua hari tak makan nasi. sedar2 hari dah malam.

ada masanya, ayg harap kerja semakin banyak sebab sekurang-kurangnya takdela rasa bosan dan nak capai henset je. tapi bila kerja bertimbun, rasa macam dah all out. penat sangat..

mak abang telefon ayg semalam. kami sembang pasal abg. kami yakin abg mampu realisasikan impian abg. kami kat sini sentiasa sokong abg.

abg,

cepatla balik...

sape nak gurau2 ngan ayg masa ayg tension macam ni...

cepatla balik..

my life is getting tougher every passing day. nak cerita kat mak abah takut depa risau. last-last berkurung dalam bilik, mengadu nasib pada ALLAH. hanya Dia tempat mengadu. tapi dengan kehadiran abg dulu, abg tetap setia mendengar dan beri nasihat. sekarang ni sorang je.

selalu sangat ternangis sorang diri.

balikla cepat..

abg, jangan lupa tau abah ada operation hari Isnin ni.. ayg mungkin akan berulang balik rumah dalam 3 hari tu. doakan segalanya yang terbaik.

tiba2 rasa nak lari dari kenyataan. sekurang-kurangnya untuk malam ni.

sebab esok, bermula lagi hari baru tanpa abang...



No comments: