Friendly Friends

September 28, 2011

Alhamdulillah

assalamualaikum


alhamdulillah. abah dah selamat menjalani pembedahan memasukkan lens dalam mata. sebelum ni, mata abah teruk sangat. tak boleh kena cahaya lebih-lebih, silau yang amat. sebab tu abah setuju jugak operate sebab nak bergerak mana-mana sendiri pun payah.


well, nama pun tak sakit kan.. sehari sebelum pembedahan, abah dah kena stay kat wad. ce tengok gambar orang sihat bila kena tahan kat wad!




kami dah pesan kat abah suruh duduk elok-elok. haha. tau apa abah cakap? abah cakap, rilek la. abah memang tak sakit. haha

silap besar aku tak ambil gambar tray makanan abah. licin tau! orang lain tak lalu makan sebab tak sihat, abah yang sihat walafiat berjaya menghabiskan makanan dengan cepat dan jayanya. haha

abah oh abah!

semoga abah terus sihat di samping mak dan anak-anak tersayang! kak Qirah sayang abah sangat-sangat!

1 comment:

syieda_joy said...

hahaha...abah tu xleh duk diam sebab die xsakit.. ^_^