Friendly Friends

August 3, 2011

Peristiwa 3 Ramadhan

assalamualaikum

jantung masih berdegup kencang. serius.dah lama aku tak terkejut macam ni sampai terus update blog awal-awal pagi padahal pukul 4.30 pagi kejap lagi nak kena siapkan sahur untuk dinikmati bersama housemates. bak kata Ifah, aku ibu kepada kawan-kawan aku. *sigh*
semalam tertidur dengan laptop yang tak ditutup sebab aku sendiri tak sedar bila aku tidur. obviously aku tidur atas lantai. macam biasa, menjadi seorang Shaqirah dalam bab tidur amat mudah. tak ada bantal, aku tidur beralaskan lengan. tak ada katil atau tilam empuk, aku boleh tidur atas lantai, even kerusi or even berdiri! *kantoi gambar kena candid dalam perhimpunan sekolah dan dimuatkan dalam majalah sekolah. sigh again*

almari yang berada di hujung kaki aku reban/ runtuh dan timpa kepala! serius. aku ingatkan aku dah *pergi*. hehe. alhamdulillah. insaf kejap. haha. terus aku kejutkan paah dan kami sama-sama pasang balik almari tu.


jenis macamni, cuma aku warna hijau.
moral yang aku dapat pagi ni ialah, pasang almari elok-elok, jangan tidur atas lantai, cari roommate yang mudah jaga dan paling penting, cara untuk dikejutkan tahajud tu banyak cara, termasuk macam aku hari ni!



No comments: