Friendly Friends

August 12, 2011

ABDUL FARIQUE : SAYA NAK TUKAR TEMPLATE SAYA!

assalamualaikum



kenapa saya nak tukar template saya?

1. tengokla keserabutan blog ni especially tab kat atas tu. teringin nak buat tapi apakan daya, takat tu je kemampuan diri..

2. raya pon bertukar baju, template blog pon kena tukarla. dah setahun lebih guna template simple je.

3. template sedia ada ni takde cute icon kat sidebar ngan shoutbox. nak buat sendiri renyah!

4. orang nak bg free, terima dengan senang hati :)

5. nak template yang matang sikit. haha

ohh. komen tentang blog AbdulFarique.com?

okay. to be frank, ni antara blog blogger lelaki yang aku baca selain Zack Zuhairi, The Other Khairul dan lain-lain. kenapa? sebab penyampaian dia berbeza dari kebanyakkan blog lain. aku jugak suka design blog dia yang kemas dan tak serabut. widget-widget yang tersusun kemas di sidebar..good!

the best thing is, shoutbox dia appear terus kt heade, tak payah kita susah payah nak cari dah. hehe


Husna Lana, As Eleyana dan Nafhatun, anda ditag!

1 comment:

Abdul Farique said...

thanks 4 join ya . apa-apa nanti just singgah my blog lagi kalau ada sebarang update mengenai ni :D