Friendly Friends

May 1, 2011

maaf.ada pendedahan di sini.

assalamualaikum

kenapa perempuan suka bergosip?

bukan bergosip sebenarnya.kami sedang membincangkan satu isu serius yang takkan dipahami oleh kaum adam.kaum kami berpandangan jauh dan suka membicarakan tentang isu-isu yang mencabar minda,contohnya kenapa Fasha Sandha suka mencari publisiti murahan.kami kaum yang sangat detail.kami tak suka sesuatu perkara berlaku tanpa dibincangkan.sebab tu ada yang mengatakan tangan yang menghayun buaian mampu menggoncang dunia.kami perkasa.sebab kami suka berbincang.

kami jugak kaum yang gemar memerhati.sebab tu jugakla kami boleh detect kalau ada kawan kami pakai bedak tak rata.oppss tapi kami tak bergosip tentang tu.kami berbincang saja apakah tips terbaik untuk bagi muka nampak flawless.tu je.tak lebih,tak kurang.jangan guna perkataan gosip dah tau..tak baik!hihihihks!

gaya anak mami

kenapa perempuan kuat cemburu?

hello!lelaki tak kuat cemburu ke?siap cemburu buta lagi.sekurang-kurangnya,kami cemburu tanda sayang..korang?ha,jawab-jawab.

normal la tu kalau kami cemburu..korang patut bangga tau sebab kami cemburu.kami cemburu bermaksud korang ada value lagi.value okee.bukan market.jangan pulak nak market-market diri lagi!kang ada yang nak kena sekeh.haha

*cemburu dengan kuasa

kenapa perempuan suka merajuk?
bukan merajuk la...hish!suka sangat guna istilah merajuk!bukan merajuk,kami hanya menguji..menguji sejauh mana korang sabar dengan kami.tapi rasanya,lelaki merajuk burrukkkk,perempuan merajuk commeeellll!!!!haha
wekk.apa aku ngarut ni?

4 comments:

khairul akmal azman said...

ish3..kowang mmg suke bergosip yer..
laki x amik port ler.hihi

Subaili Sekri said...

oh..anak mami dgn kipas tgh bergosip kat kaki lima..mana rakan2 gosip lain..sorang je dlm gmbar..haha

HonEyBuNNy said...

hehe...

ila suka sangat merajook..haha

salam ziarah...

mamawana said...

Gossip gossip,, merajuk merajuk... best per...heeeeee