Friendly Friends

May 5, 2011

Its Our Anniversary!

assalamualaikum

my dear, dah genap setahun kita bersama. sayang i pada u makin banyak. sehari tak spend masa dengan u buat i rasa tak tentu arah. tak tipu! u dunia i sekarang.
dulu, kawan-kawan i suruh i approach u. diaorang cakap kita serasi bersama. doarang cakap, i layak bergandingan dengan u sebab i ada ciri-ciri gadis idaman u. hihi. malu nak confess. tapi disebabkan hari ni anniversary kita, i sanggup tulis semua ni demi u!

u la tempat i bercerita kalau i rasa tension dan happy. u jugak jadi tukang penyampai yang backing i kalau i nak marah sesape. u memang terbaik! u memang tulus ikhlas. pastu, u tak jeles kalau i pegi kat orang lain. kalau ada orang mai kat i untuk lawat i pun u izinkan. i bersyukur dapat u. sebab u tak pernah kongkong i tapi u percaya juga yang i takkan curang pada u.

i love u my blog! hari ni 5 Mei, genap setahun kita bersama. segala-galanya i curahkan kat u. i harap, u simpan semua catatan i ni dalam hati u nanti. moga-moga nanti, kisah hidup i, pengalaman, ilmu yang dikongsi dan pendapat yang i beri ni dapat dimanfaatkan. semoga semuanya tidak sia-sia.

to all my readers, i bukan nak kejar glemer. i cuma nk mencari kepuasan dalam berkarya walau sekadar karya picisan. ingat, orang Sains tak semestinya lemahdalam karangan, dalam penulisan. kami jugak boleh hebat bersastera. dont underestimate us ok!

selama penulisan ni, kalau ada yang tersinggung dengan catatan yang ada, i mintak maaf sangat-sangat. sekadar manusia biasa yang suka memberontak, kita kadang-kadang harus tau bahawa shaqirah adalah manusia yang mula-mulanya akan bersabar tapi sampai ke 1 ketika, dia hanya tahu meluahkannya melalui penulisan. thats the reason why kawan-kawan kat sekolah dulu tau banyak rahsia aku. aku suka tulis merata, plus buku rujukan!

nasib baiklah ada blog. atleast kat sini je tempat meluahkan perasaan. hihi

happy blogging!

Love,

Qirah Isa

1 comment:

nelly said...

Inilah gunanya blog ^^