Friendly Friends

May 21, 2011

Contest Entri Paling Kencang

assalamualaikum

lama benar aku tak join contest. kali ni berminat dengan contest yang dianjurkan oleh Cik Angin ni. hadiah dia lumayan, fulus weh fulus! haha. para penggemar dan pencinta duit sekalian, sila ambil perhatian!



Pemenang Pertama :
wang tunai RM100 di taja oleh seorang BLOGGER .

Pemenang Kedua :
extra money dr cik angin 
2 Pemenang Saguhati:
RM10 untuk setiap 2 orang yang terpilih di taja oleh cik bambam :)

#updated , 3 pemenang saguhati :
akan direview blog mereka dan diletakkan didalam bloglist sekencangangin .



berbaloi baloi kan ? hee . jom tengok syarat syarat pulak :


1) warganegara Malaysia .


2) buat SATU entry bertajuk "CONTEST ENTRI PALING KENCANG " .


3) apa yang perlu ada dalam entry cik angin cuma nak anda keluarkan idea kreatif anda . contohnya :


**kalau entri tu berkisar tentang cerita lawak , cik angin nak rasa lawak tu sampai ketawa guling guling .


ATAU

**kalau entry tu bekisar tentang something yang sedih , cik angin nak rase sedih tu sampai menangis sehingga banjir KOTA TINGGI sekali lagi .


ATAU

** kalau entri tu berkisar tentang keterujaan , cik angin nak rasa teruja tu sampai rasa nak hempuk kepala kat dinding , gler punye terujaa la kan . HAHA .


ATAU

**kalau berkenaan dengan dakwah atau hal ehwal agama , cik angin nak rasa apa yang hendak di sampaikan tu masuk dan meresap terus dalam sanubari , memang tersentuhh laa penuh penghayatan .


4) like FANPAGE sekencang angin di side bar blog ini atau di [link] ini .


5) letakkan BANNER contest di entri dan side bar blog serta link kan ke entri ini .


6) tinggalkan LINK entri anda di ruangan komen entri ini .



mudah kan ? isi entri adalah bebas . anda boleh menghasilkan entri berbentuk PANTUN , SAJAK , CERPEN , DIALOG KARTUN ,CERITA atau apa sahaja . yang PALING KREATIF akan di pilih sebagai PEMENANG

okey. aku pertaruhkan entri ni: Jenis-jenis Senyuman 

 

No comments: