Friendly Friends

May 10, 2011

Ada Barang nak Jual. Mai Tengok kot-kot Berkenan

assalamualaikum

i have few things to let go. tengok la kalau ada yang berkenan. kebanyakannya beli untuk perabis duit tak pakai sangat pon. jom kita tengok!
 one of my favorite. harga asal RM49.00 jenama Qirani dari Indonesia. saiz L tapi M dan S suit better.
 serius sangat cantik! pakai few times only. tapi dah tak muat T_T. beautifully knitted.

Let go at RM35. sebab pakai sekali dua ja. no defect! lagipun ada hood, sangat cantik dan cute.

blouse labuh Lady's Like saiz S. no defect. nak jual dengan harga RM20 only!

 new wedges yang tak pernah pakai langsung kecuali untuk sesi percubaan. 
warna grey + cream

 cute ribbons! saiz 6

comes with the box. sangat comfy dengan harga hanya RM30. harga asal nearly RM35

another wedges yang cute! pakai few times only, pastu diabaikan sebab pakai kasut lain pulak. nak let go at only RM15. size 36

 kebaya cantik yang jugak dipakai few times only dan kini terperuk dalam almari sebab dah tak muat. again T_T. harga asal RM99 termasuk kain pario tapi wanna let go at only RM5O. saiz M

ni kain parionya. free size

checkered blouse saiz S. ada tali ikat belakang. lengan 3 quarter.harga untuk dijual hanya RM10
cute t shirt saiz L tapi rasanya, M fits better. so cute with the ribbon around the neck. pakai sekali. let go at RM15 including postage.
free size blouse labuh yang super duper cute! lengan dia bercekak dan ada getah di belakang baju. fits M and small L. let go at RM15
 sangat suka baju ni tapi kurang sesuai untuk ketinggian. fits taller girl better. free size. any size!

 ada getah kat bawah pinggang

lengan barbie style.
pakai sekali je. bought at RM48 tapi nak jual at only RM30

 another blouse warna hitam + ungu. saiz L but fits M and small L better. let go at only RM12

my green jubah. too long and loose. saiz 40 pakai sekali dua saja bila rasa nak pakai. nak let go at only RM45. canti. free shawl yang sepadan dengan jubah ni.

ada yang berkenan? pm me at shaqirah_blue90@yahoo.com

3 comments:

mzhany said...

semua bukan size hany...hihihiiiii

az laniey said...

dah terjual semua ke?? jubah pun ker? :-)

az laniey said...

semua dah terjual ye? termasuk jubah??