Friendly Friends

April 17, 2011

would you marry me?-yes,i do!-

assalamualaikum

bila dilamar,rasa macam nak melompat.rasa macam nak menitis air mata.ala...macam cerita omputih tu bila hero dia berlutut,pegang sekuntum mawar merah,pejam mata ambil feel dan dengan penuh perasaan dan harapan,lamar heroin.ha,macam tu la feelnya!

pastu si heroin ni pulak akan kejip-kejip mata nak tahan air mata yang dah bergenang so that tak menderu-deru keluar padahal dalam hati dah berjoget sakan.ala..aku paham sangat dah.pastu si perempuan ni akan bangun,kepal tangan dan cakap,yes i do!marry me,marry me!now pon can la!

uh.gelojoh benar.haha.

kenapa aku tulis macam ni?ehehe.saja.nak pulihkan semangat.haha.jangan marah

by the way,abang aku cakap Utusan Malaysia tengah nak cari wartawan sambilan.akan dibayar mengikut perenggan yang ditulis.contohnya satu perenggan RM50.00,empat perenggan kiralah sendiri.hehe.jom serbu Utusan Online!dia utamakan anak tempatan yang tau pasal tempat tu.sekarang nak pakai kat Langkawi.kat tempat lain tak pasti.apa lagi?sila la.aku pun nak try jugak.haha




No comments: