Friendly Friends

April 5, 2011

Preloved Items untuk di-Let Go

assalamualaikum

maaf untuk ayat tunggang langgang di atas.okee.ni ada beberapa gambar barang yang aku nak let go.ada sesetengah tu aku dah pakai,ada yang jarang-jarang pakai dan ada jugak yang tak pernah pakai langsung kecuali dengan tujuan nak cuba
 kain warna pink campur turquoise. tak penah pakai sebab tukang jahit silap ukuran.kain jenis chiffon.kat bahu ada span.sangat suka design  dan gabungan warna dia tapi malas nak oter so nak jual kalau ada yang sudi.hehe

kalau standard size,aku rasa dia saiz M.kalau ada yang minat,nanti aku bagi details lagi.
harga: RM55 termasuk postage.

 kasut hitam. saiz 37. macam biasa,beli sebab suka tapi besar sebab aku pakai saiz 35.

 terasa comel tengok studded dia tu.haha

heels dia lebih kurang 1.5 inci.
harga: RM28 termasuk postage

 another black shoes sebab kasu kuliah kena macam ni.pakai few times only + my elder sis pinjam untuk convo dia.saiz 36.still,besar for me.tak larat sumbat tisu

 oh sori!!berdebu sebab lama sangat tak pakai.haha

tinggi heels dia lebih kurang 3 inci. nak let go at RM28 termasuk postage.

 wedges saiz 35.absolutely my size tapi pakai sekali je sebab prefer pakai sandal.

hehe.wedges dia 3.5 inci tapi tak terasa tinggi pon sebab kat depan kasut tu pun tinggi. sangat selesa sebab tali belakang tu ada getah
RM22 termasuk postage


 beg kanak-kanak ribena.bought from my friend's blogshop.dulu aku pikir macam cute je..sekarang rasa tak matang la pulak.pakai few times only

let go at RM13 including postage

actually aku tak tau apa harga yang patut.tapi most of the items are shoes so postage mahal la kan sebab berat?apa-apa pn,kalau berkenan,boleh tinggalkan jejak di komen ni atau di shoutbox sana tu.kalau nak nego pun bolehla.hehe.
lagi banyak borong,lagi banyak discount.haha.pasni aku upload gambar lain lagi.


2 comments:

amira aihara said...

dear...yg wedges 2 still available ker??? i ingat nak bli...huhu

amira aihara said...

nie email sya

lilyamira@ovi.com