Friendly Friends

April 24, 2011

Pengikat Kasih

assalamualaikum

22 April lepas birthday abang sulung aku.aku balik rumah sebab nak buat celebration sikit sebab besday kakak aku 16 April dan birthday adik bongsu aku 11 April.sebagai orang yang tak diraikan, oh sedihnya ayat, aku la yang kena masak.ni masakan-masakan simple yang aku rasa buruk dan tak payah nak kongsi resepi.haha

ikan rebus campur kerisik campur perahan limau nipis campur tomato campur cabai besar campur gula garam dan sedikit cuka

masak lemak labu.

special menu: daging + tulang rusuk campur rebung.

kena jadi anak dara pingitan sat sebab urusan dari beli daging sampaila menghidang serah kat aku.cuma bila nak makan je mak masuk buat jus.oh.

pastu bila petang,kami celebrate birthday mereka mereka.its a super delicious cake and i was tempted to take more than 2 slices!


oh.btw,tahniah buat adik aku, Fikri sebab dapat nombor satu dalam kelas!we are very proud of you!SPM nanti buat yang terbaik.semoga cita-cita nak jadi Pereka Grafik menjadi kenyataan! 

it so good to be at home.

1 comment:

MissSyarniFarida said...

hg kena ajaq aku masak wei macam mana aku nak kawen nanti ayip nak makan lauk apa nasi aku reti la mask, hehe

p/s : dah klik nuffnang ads!