Friendly Friends

April 5, 2011

Oh Happy Happy Happy!

assalamualaikum

happy happy happy sebab blogger feveret aku yang cute lagi lawa iaitu kak NurulBadiah Lai follow blog aku euww euww!!haha.follower ke 322.bestnya bestnya.haha

she's gorgeous i tell u!sorry kak,pau sat gambar.hehe

 flawless skin!jeles jeles jeles


pictures: credit to http://nurulbadiah.blogspot.com/
cantik kan?tapi yang paling aku tabik,kak NurulBadiah bukan macam Fasha Sandha yang harap rupa je lawa,lawa ke? tapi kak Nurul jugak bakal bergelar peguam.another point to make me jealous kan?aku kan peguam dalam mimpi..hadoih..kira beauty with brain la ni.hehe

jom kita serbu blog kak Nurul!korang bukan stakat akan dihidangkan dengan gambar lawa tapi jugak akan dijamu dengan penulisan yang bermakna.apa lagi,serbu!!!!

2 comments:

Nurulbadiah Lai said...

awk..
awk buat kite maluu

merah dh muka kite kene puji hehehe

thanks dearrrrrr
ur blog bestt

mamawana said...

Omak aii...gebuss nya Nurulbadiah lai.. kulit wajah cam porcelain mulus cam telur dikupas..mailah jadi follower kat blog mama lak...ihikksss