Friendly Friends

April 28, 2011

mode busy

assalamualaikum

kalau aku betul-betul serius,ni akan jadi entri aku yang terakhir sampailah khamis depan.


semalam tension sangat.air tumpah atas kertas-kertas penting termasuk latihan Sains dan notes untuk public speaking.lemah semangat rasanya.pastu rini pegi kelas,pakat sibuk untuk pameran Sains hari Isnin Selasa Rabu depan.pastu report dan refleksi kena hantar Isnin depan.aku bertanding Rabu depan tapi sepatah pun aku takleh hafal lagi!

rini tak dapat balik rumah.call mak abah sambil nangis.adu.homesicknya.mak cakap takpe..kalau balik,nanti kerja kak Qirah tak jalan...sedihla...

rasa macam nak makan sekilo kismis sehari untuk bagi cepat menghafal!

tak suka tak suka

dahla final exam tak sampai dua minggu je lagi!berapalah agaknya pointer aku sem ni....

tau tau tau...doakan aku tau..serabut rasanya...

2 comments:

as eleyana said...

jangan mandi bogel
time berak jgn tgk taik sendirik
mkn kacang n kismis
makan ikan n amik supplement omega 3
kurgkan hiburan (keraskan hati)
rehydrate badan ngn minum bnyk air kosong
hafal quran
berdoa bnyk2 pas solat sbb tuh doa mujarab tp ramai xamik kisah
jgn pakai brg org or amik hak org suka2
buat istiqarah tiap2 mlm
yg penting ulang2 baca teks tuh lama2 terhafal la.. kih3x..

insyaAllah berkesan..
good luck okeih!!

cikida said...

hye...gud luck k 4 ur exam..be the best..jangan ever-ever give up okeh.ingat mak ayah kat uma nak kite wat yang terbaikk..chaiyok2 !!