Friendly Friends

April 27, 2011

I Need Motivation!

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insya Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Everytime you commit one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame

Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insya Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insya Allah x3
Insya Allah you’ll find your way

Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2

Insya Allah x3
Insya Allah we’ll find the way 

this is the song that i play continuously.masa tengah iron baju pon aku tak kisahkan orang lain dan terus menyanyi.masa dalam bilik air apatah lagi walau dalam hati.memang ni bagi motivasi sungguh-sungguh kat aku!

tadi pegi jumpa Dr. Siva untuk berlatih public speaking.oh.banyaknya kelemahan yang perlu aku baiki terutamanya speeding aku bercakap.lajuuu.

previously,aku memang nyanyuk sampai tak sedar hari perlawanan tu Rabu dan Khamis.aku ingatkan Isnin ngan Selasa.teruk betul.mata ni menipu tuannya.mentang-mentanglah aku pinjam kau,kau sombong ye..haha.apa-apapun,salah sendiri sebab careless.nasib baik aku belum gabra sebab ingatkan hari tu makin dekat.

apa-apa pun,aku hanya ada 5 hari untuk hafal teks yang bagi aku kurang mencukupi...dengan nak prepare untuk impromptu speech lagi..takut tapi akan cuba yang terbaik!ni pengalaman yang bagus untuk aku,InsyaAllah.
*babai.mahu segera ke perjumpaan pandu puteri.petang ni para puteri kena tolong pengakap buat gajet.

No comments: