Friendly Friends

April 6, 2011

Anuar Zain dan fenomena lanjut usia

assalamualaikum

Anuar Zain (AZ) memang jadi kegilaan wanita dan para gadis walau dia hampir bergelar teruna terlajak.amboi amboi amboi..kalau anak dara terlajak macam-macam hampa label dia na...andartu la,andalusia la..pastu ngata dia tak laku la,memilih sangat la,kena mandi bunga la..kalau AZ ni,takde la orang label dia macamtu siap makcik makcik bini orang pun pakat berebut nak peluk dia pas dia buat show!ishk ishk ishk..tinggi sangat ke saham dia sampai dia terlepas dari dilabel macam ni?

dia memang ada rupa..tapi aku prefer dia rambut pendek la sebab nampak kemas.suara dia pun memang power.walau tak selunak Faizal Tahir atau Aizat,dia memang ada aura sendiri yang cukup kuat.tapi aku takde la minat dia sangat..agaknya kaum hawa minat di sebab lagu dia mendayu-dayu tak?

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta
Dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerna kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta
Sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

tengok2?ha..terbuai la tu.haha

No comments: