Friendly Friends

March 26, 2011

Review Blogger: Blackrosehunter

assalamualaikum

oh.this is the guy.the guy who's taking geology but loves facts about health very much!

actually,dia ni classmate aku masa kat SMSAH dulu.masa tingkatan 4 dan 5.Blog dia nama Blackrosehunter tapi percaya la kat aku,he's not black except for his hair!

 the-not-black-one


blog Blackrosehunter ni banyak berkisar tentang info-info dan tips-tips kesihatan yang aku kira sangat bagus dibaca especially untuk golongan yang mementingkan kesihatan. kalau korang nak tau apa khasiat tembikai,kalau malas nak bukak google,godek-godek je blog ni.ala..bukan setakat tembikai,kopi,tempe?just name it

ok?semoga beroleh manfaat bersama:)