Friendly Friends

March 7, 2011

Makan Sampai Muntah!

assalamualaikum
hari Sabtu lepas,aku dengan kakak dan adik bongsu aku keluar jalan-jalan kat Kangar.oh,tak sempat nak jumpa Diana Danielle.dia nak mai petang tapi kami kena balik awal sebab dah lama keluar.oh..

pas penat jalan-jalan,kami lunch kat pizza hut

budak kuat makan yang habiskan 3 slices of pizzas!

she managed to finished and cleaned the table by time!

Hawaiian pizza yang garing.dislike!

nasi keju ke namanya?tapi this was the most superb dish that day!

spaghetti with meatballs;my choice.

jemput makan semua..

nampak rakus but i ate a little only.

thanks to my siblings for made the plates cleaned!yeah!

pastu,kami pegi kedai bahan buat kek as i was like eager to make cupcakes.well...ada orang tu request nak makan cupcakes sempena her becoming birthday ni..haha.

next entry: cupcakes recipe!

1 comment:

sarah mohamad said...

best nya pizzzza. mengidam nih !