Friendly Friends

March 1, 2011

First Impression Counts

assalamualaikum
yes.
first impression tak semestinya betul but it counts!
sama la macam first sight,tak semestinya forever sight tapi it also counts!

how about first love?

hmmmm....

takde kaitan dengan entri.tak mau jawab.

kita kenal orang tu dan kadang-kadang kita dah dapat rasa,naluri kita akan cakap yang orang tu macam mana.aku ulang sekali lagi,tak semestinya betul tapi semestinya pada pandangan atau pertemuan pertama,kita dah boleh tafsir sifat dia.sometimes dengan cata dia berpakaian,cara dia bercakap dan cara berjalan ke pun kita dah dapat agak personaliti dia macam mana.

jangan memain.aku suka membaca pasal kemahiran menganalisis personaliti okee.haha.maka risaulah akan dikau pada first impression aku pada engkau!
hahahaha
gelak evil
http://www.smileycodes.info

disebabkan itulah kawan aku beri kepercayaan untuk aku analisis 'kawan' dia
haha
gelak evil lagi

oooh kamu kamu jangan risau!rating bagus punya sebab tolong topup perut aku.kan ada bidalan mengatakan,untuk membeli hati dan kepercayaan,jamulah dia dengan makanan kesukaannya.nescaya kamu akan mendapat rating terbaik punya!

hahaha


1 comment:

aku awan kitaro said...

first imprssn ek? sy ske gk mnganalisis org nie.. hehehe..
tapi, most first imprssn nie, tak tepat tau..
mcm akak, tgk mcm cikgu yg sllu kena buli dgn dak kls, haha grau je.. tapi, akak nie,post2 akak, tnjuk yg akak nie sorang yg rmah..myb kat belog je, tak tau la kn?