Friendly Friends

March 29, 2011

Family Outing (Korea),pernah tengok?

assalamualaikum

pernah tengok tak rancangan realiti la lebih kurang tajuk Family Outing?artis-artis korea macam Lee Hyori,Sorro Oppa,Daesung,Jong Kook..dan beberapa orang lagi bertindak sebagai 1 keluarga dan menginap di mana-mana tempat seluruh korea.pastu tiap episod ada la ertis jemputan.aku paling suka sebab rancangan ni paparkan keindahan korea terutamanya di kampung-kampung..di tepi laut..dan jugak musim-musim indah di sana.
 cantik kan?tiapkali depa tunjuk sesuatu yang menarik,kita akan dengar bunyi whoaaaa dari background dia.

 tiapkali depa p mana-mana,depa akan main games macam-macam.

rumah-rumah yang depa menginap ni pulak mesti ada pelantar panjang n sebab depa akan tunjuk depa memasak.time tu,macam-macam jadi!

overall,ak bagi 5 bintang untuk family outing!sangat sesuai ditonton sekeluarga sebab kita akan gelak tak henti-henti.aku kadang-kadang ulang tngok banyak kali tapi tetap terhibur.dia ada banyak episod..kalau tak salah.85 kot sebab mula dari 2008 sampai 2010.cuba cari kat mana-mana.mesti jumpa.aku jamin korang takkan nyesal tengok family outing ni:)

2 comments:

Cerys said...

Aha , akak tengok kea ? best kan ? Rain pun pernah datng >< ! suka wktu main game saranghae tu . HAHA :))

nur khalilah hassan said...

one of my favorite variety show..hehe.. qirah try lah tgk running man pulak..best..hee