Friendly Friends

March 18, 2011

15 Mac: Bermula!

assalamualaikum
hehe.lama betul aku tak update.hehe.sekarang ni tengah makan dan online sorang diri kat KFC.yang lain semuanya datang berteman.takpelah.tak kisah.haha

15 Mac ritu,aku teman kakak aku pegi interview kat Kulim.sampai sana,Amir jemput dengan pak uda dia yang sebenarnya muda 2 tahun dari kami.pastu kami pegi makan nasi kandar.pastu g solat.pastu shopping kejap.pastu hantar kakak aku g interview.pastu tibalah masa untuk berdua saja..haha



sorang-sorang muka eksaited.haha

kami jalan kat Landmark Mall and pusing-pusing Giant.sempatla jugak aku beli handbag sebijik.haha.pastu beli novel baru karya Cecilia Ahern tajuk A Place Called Here.dah lama cadang nak beli.alang-alang ada diskaun ni,aku beli.cubalah try baca karya dia!tapi yang paling femes tajuk P/S I Love You

Amir pulak beli Kamus Arab dengan buku-buku latihan murid dia.dia cakap, ada yang dah darjah 4 tapi taktau lagi nak membaca dan tulis jawi.

pastu,alan-jalan lagi sampai la kakak aku telefon cakap dia dah habis..kami pon pegi ambil dia dan bila nak balik,bas balik Butterworth ke Perlis dah takde!!!

maka bermulalah perjalanan aku ke Selama, Perak selepas dapat izin mak abah dan mak amir untuk bermalam kat rumah dia.amir sendiri akan tidur kat rumah mak sedara dia.tapi aku tetap cuak sebab ni pertama kali aku nak jumpa mak dia dan pegi rumah dia!!


1 comment:

datin perasan said...

amir tu pkwe k.qirah ke? ;)