Friendly Friends

February 19, 2011

Perempuan sangat Sensitif kalau Kita Cakap Muka Dia Matured!


tu hakikat.macam aku,sengaja nak ngusik sorang kawan yang aku kenal masa kt PLKN dulu.aku cakap,muka dia matured sekarang.dia bengang n cakap,aku awet muda la!
haha.chill babe!
kita mmg rasa muka kita macam budak-budak,especially those yang berketinggian kurang dari 153cm.the truth is,ketinggian itu yang membuatkan kita rasa keanakan,bukannya wajah.
orang yang kecik genit memang nampak awet muka tapi paras rupa kadang-kadangnya sama denga usia sebenar.
jangan marah ye kak!

4 comments:

FaLieNA si giLER koREAN.. said...

hhehe..bese la..name pon perempuan...faliena pon dh byk kali org pggil mature..mgkn sbb muke bulat..ahakz..hehe

nelly said...

yeke ?
hehe .
dulu , ada dak cakap nelly macam darjah 6 padahal dah form3 .
hahaha
tu budak2 sangat ..

pAan said...

haha..but,boy x suka kalau kena cop x mtured

FaiE said...

mmg . .
wlau pun tinggi faie just . 15x , owg2 suke ckp yg faie ad muke matured. . kdg2 chop faie lagi tue dr akq . . cdey . .