Friendly Friends

February 15, 2011

Penatnya Shopping!


assalamualaikum.hari ni sangat penat sangat sangat enjoy bershopping.tapi puas sangat sebab dapat makan nasi kandar nashmir yang dah lama aku idamkan!
tengoklah muka puas aku

aku ambil nasi putih,ayam laila,sambal sotong ngn telur sotong.serius.sangat heaven!makan licin sampai tinggal tulang.tapi aku tak sampai hati nk upload gambar sebab nampak tak senonoh.haha
aku beli skirt.skirt labuh warna pink campur purple ngan putih.sangat lawa.cadangnya nak pakai kalau keluar dengan amir nanti.esti aku nampak macam kartun.haha
past aku beli baju baby untuk anak kakak amir.baby boy.aku ngan amir bincang sama-sama nak bagi baby tu nama apa (macam anak kami pulak.haha).last2,kami cadangkan nama Mohamad Adli Hazim.ntahla diterima ke tidak.
eh.
best tau shopping barang baby!semuanya comel!geram sangat.especially barang baby girl.SANGAT COMEL okee!rasa macam nak borong semua.tapi kalau keluar dengan amir lagi best.haha
last-last aku beli sepasang baju warna putih biru 
pastu aku beli jam tangan.tali merah.SANGAT SUKA!!
pastu aku beli skrub muka jenama St. Ivens.tadi dah try pakai.mak datok..dia punya struktur sangat kasar macam tengah tonyoh muka dengan pasir!tak tipu!tapi pastu,pas bilas muka,rasa lembut sangat..aku rekemen korang guna benda ni untuk singkarkan kulit mati dan blackheads kat muka
pastu aku beli apron.haha.sebab aku nak bkak gerai bila hari Sukan nanti.haha
aku beli macam-macam.sekarang ni rasa letih yang amat..



3 comments:

mzhany said...

waaa sronoknya shopping.huhuhu eh eh qira, akak pun pernah guna scrub st.ivs tuh besh kan guna...rasa bersih je muka hohoho

amirahsamat said...

amboiii seronoknye shopping!!

as eleyana said...

fuyoo!! xsabar nk tggu org blanja nieh.. poket dia ngh penuh nieh.. haha