Friendly Friends

February 21, 2011

Jangan Mainkan Hati Saya

          http://www.smileycodes.info   saya beri hati saya pada awak.nilainya sangat tinggi.awak terimalah!


          http://www.smileycodes.info  tapi kalau awak tak nak,awak pulangkanlah dengan cara baik sebab saya beri hati saya pun dengan cara yang baik...tak perlu awak beri pada gadis lain tanpa kerelaan saya..


*tiada kaitan dengan penulis      http://www.smileycodes.info

oh,sedapnya susu anlene coklat!



4 comments:

blackrosehunter said...

wah..header baru..hehehe..


Latest Entry: Cerahkan kulit dengan tempe..

sarah mohamad said...

okay apa blog awk ni . cuma saya rasa kena buangkan widget2 yang tak perlu tu . kalau nak senang guna designer template dekat blogspot tu :)

sarah mohamad said...

okay apa blog awk ni . cuma saya rasa kena buangkan widget2 yang tak perlu tu . kalau nak senang guna designer template dekat blogspot tu :)

mzhany said...

eh eh dah bagi mintak balek eh...;)