Friendly Friends

January 22, 2011

What makes me differ from everyone else?

oh.susahnya topik hari ni.maka dengan ini perlulah aku lebih tulus dan ikhlas dan tidak takbur malahan jujur.
siapa Nur Shaqirah Mat Isa?apa yang membuatkan dia berbeza dari orang lain?okee.first of all,aku nak ingatkan yang aku hanya wanita gadis yang mungkin orang yang tak berapa kenal aku anggap aku sombong tapi ada ja yang cakap first impression depa kat aku yang aku ni talkative!

first point: i am half human,half chameleon.i can change within a second.thats make me totally differ from u guys!haha

aku jugak  suka fikir berat-berat,frankly.dulu kat sekolah kawan-kawan selalu marah aku sebab serius sangat.

second point: i am an iron woman. i am half iron and another half is human.u guys ada ke?haha

No comments: