Friendly Friends

January 4, 2011

Tips Menguji Cinta si Dia

bila hubungan terasa hambar untuk yang dah kapel ataupun buat yang masih tergaru-garu kepala tak tau dia ni suka kita ke tidak,bolehla aplikasi tips nak aku nak bagi ni

hilangkan diri buat seketika.kalau mampu,lenyapkan diri dari pandangan dia.sepikan diri dari sebarang kaba berita.tapi kita pun kena bertahan la weh!jangan la pulak kononnya nak bawak diri bungkus segala macam barang dah tapi sekali dia call,terus lemah lutut.takda maknanaya!

dalam masa tu,kalau dengar-dengar dia bersedih,tu memang sah dia sayangkan kita.

kalau dia happy,apa tunggu lagi.angkat kaki cabut lari bawa diri.tak tunggu yang tak sudi.

tapi kalau dia happy semacam je,kejap terkinja-kinja,kejap melompat-lompat,tak pasal-pasal jerit hoorayy tengah-tengah jalan,tak penah-penah belanja kawan makan nasi kandar RM10,sahla...sah sangat!sah ada dua kemungkinan.mungkin selama ni korang ni dianggap beban je.TIDAKKKK!!!

Tapi kemungkinan kedua ialah dia teramat sayangkan korang..sebab tu dia cuba menutup kesedihan tu dengan jadi hyper tak ingat dunia.selalunya orang yang super duper hyper ni ialah orang yang dalam hati dia meraung-raung bersedih..

ha?amacam?masuk list mana?hehe


kadang-kadang cinta tak perlu diungkapkan,cukup dengan pengertian..

3 comments:

TiKa LEh said...

wah, mcm brpengalaman je ni..hehhe

syaqira said...

pengalaman dan pembacaan:)

syaqira said...

pengalaman dan pembacaan:)