Friendly Friends

January 18, 2011

Only Beauty. Get health and beauty samples for free!

aku dah daftar kat laman web ni.untuk girls,korang memang perlukan laman web macam ni untuk mendapatkan sampel-sampel barangan kecantikan dan penjagaan diri.bagus jugak kan..walau sekadar sampel,tapi ni peluang terbaik kita untuk cuba sesuatu produk sebelum membeli.tak la nanti jadi macam aku.beli sejenis syampu ni kononnnya nak beli yang besar terus.kononnya jimat tapi tak sesuai.jimat....


 ni ha.antara sampel yang aku pernah dapat.pastu berebut dengan kakak aku.

tapi agak-agak la sama.takkan pakai sekali dah jadi macam model dia ni!

pastu aku try apply lagi.alhamdulillah..dapat emel yang cakap,aku dapat sampel pencuci muka Clean and Clear.ala..kadang-kadang suka-suka aje.girls kan suka mekap,barang penjagaan diri dan aksesori.sekali dapat mesti teruja!

daftar la.tak rugi tau.tak payah keluar sekupang pun untuk dapatkan sampel ni.

klik di sini

takpun hantar je emel aku: shaqirah_blue90@yahoo.com
jadi referrel.hehe

No comments: