Friendly Friends

January 20, 2011

My Idea on the Perfect First Date

okee.my third day challenge.
aku suka sangat pantai.sangat-sangat suka dan aku rasa masa first date,kalau p pantai memang masyuk.haha.apa yang kita boleh buat?

1. Ukir nama berdua atas pantai

ya.macam ni.lagi best kalau tulis nama kita ngan pasangan kita.haha.tapi jangan dekat sangat dengan laut,nti kena padam dengan pantai.sedih je nak tengok oke?:)

2. Boleh kutip kulit siput sama-sama.pastu kan,kalau rajin,bolehla wat gelang atau rantai atau apa saja yang handmade dengan kulit siput tu.wah,ada sentimetal value di situ ya!

3. makan tepi pantai,sambil angin bertiup sepoi-sepoi bahasa.chewah!makan eskrim..makan jagung bakar..makan seafood..memang best sangat!

4. pastu kan.girls kalau pakai skirt labuh,baj corak bunga-bunga,pakai sandal flat,bawak topi besar.memang nampak cute sangat-sangat sambil jalan tepi pantai.err..tapi boys ikut suka la nak pakai apa.tp Amir,abg dilarang pakai seluar atas dari buku lali.tak sukeeee!

5. lagi best kalau malam-malam ada candle light dinner tepi pantai------->only pas u all kawen okee?haha





No comments: