Friendly Friends

January 21, 2011

My Favorite Photograph of My Bestfriend

ha ha ha.masih meneruskan cabaran pada hari keempat!okee rasanya aku dah introduce dah Siti Mastura yang panggil Tora ni kan?dia ni kawan aku dari baby sebab dia pernah menyusu dengan mak aku tapi tak cukup lagi untuk dipanggil sedara susuan..p tadika sama-sama..tapi sekolah rendah tak sama,sekolah menengah pun tak sama,dia tak dapat plkn,aku jadi cikgu dia jadi nurse!

tapi kalau masing-masing balik bercuti,ada je program yang kami rancang sama-sama termasuk ambik gambar kat kawasan kubur.macam gambar di bawah:

seronok sangat berposing sampai tak sedar belakang hang ada kubur ke Tora??haha.yang pasti,gambar yang diambil pada penghujung 31 Disember 2010 ni (senja) mmang masyuk!haha
daya trikan gambar ni bukan pada Tora tapi pada pokok kemboja yang merimbun di belakang tu.harap maklum.thats make me love this photo very much!

pssst...Tora dah nak bertunang la!


No comments: